Am citit multe chestii scrise de bărbați legate de amintirea primului sărut, prima îmbrățișare, prima dragoste, etc. So sweet, vorba francezului. Nu am citit pană acum nimic scris de bărbați legat de prima relație sexuală, evident făcand excepție de textele de căcat scrise de secături semianalfabete. Trag de aici concluzia că bărbații au amintiri ușor neplăcute legate de momentul în care a aparut încă un participant la sex, fie barbat sau femeie. Ce se intâmplă însă cu femeile?
Am descoperit că femeile sunt mult mai libertine în a-și impărtăși impresii despre „prima dată”. Mai mult decât atât, ele se ajută reciproc. De căte ori i-ați auzit pe bărbați dându-și unul altuia sfaturi despre sex? Come on…

În sprijinul celor afirmate mai sus am gasit link-ul acesta:
http://www.intrebariinteresante.ro/?pg=Dragoste_si_sex/Virginitate/2117/ce_sa_fac_sa_nu_mai_ma_doara_asa_tare_dezvirginarea?
Sigur, m-am abținut cu greu..aș fi putut comenta 2 ore pe tema titlului.

(pauza)

Ați citit, da? Bine. Puteați sa nu o faceți pentru ca voi executa eu copy/paste aici. Deci, totul incepe așa:

ce sa fac sa nu mai ma doara asa tare dezvirginarea?
salut!am un prieten de destul de mult timp si am ajuns cu el la anume acel pas cind vrem sa incercam sex….am incarcat ,dar nu prea se primeste, deoarece ma doare foarte tare…enorm de mult…nu stiu ce sa mai fac..incep sa ma tem foarte tare de sex…din cauza durerii..desigur am citit ca durerea e normala prima data..dar e ingrozitoare as putea spune..si..nu stiu ce sa fac…daca cineva a trecut peste asa ceva spuneti-mi si mie,cum ati depasit..caci eu nu stiu ce sa fac…(orice raspunsuri vor fi binevenite,dar ,va rog,acei care vor sa scrie ca e prea devreme sau ceva de genul asta…va rog nu faceti asta caci eu am decis ferm sa fac acest pas deja)merci anticipat

Deducem impreuna din acest sensibil fragment că tânăra domniță e decisă, motivată însă nu prea se primește, vorba ceea. Deși nici unuia dintre noi nu-i vine sa creadă domnița a citit cel puțin o dată, atunci când a aflat că durerea e normală. Finalul este zdrobitor. Domnița se agață disperat de speranța că ar mai putea exista in lumea asta mare cel puțin o femeie în viața căreia dezvirginarea a aparut după propria naștere și care ar fi dispusă sa-i relateze căte ceva. Și cică nu exista minuni. Exista chiar mai multe. Iat-o pe prima:

E foarte important sa ai incredere in el, dar dupa fermitatea ta, probabil ca ai…tot ce ramine de facut e sa creati o atmosfera cit mai placuta cu luminari aromate si, chiar daca risc sa nu fiu inteleasa corect, putin vin de calitate ar putea sa te ajute sa treci mai usor peste asta. cel putin asa a fost la mine! Ma temeam si eu enorm de acest pas, dar prietenul meu a fost foarte atent la detalii, asta conteaza cel mai mult! Trebuie sa te relaxezi si sa primesti placere!Succese!

Pentru că din enunț am simțit că tânara domniță are nevoia de sprijin am decis să intervin cu ceva clarificări. Așadar, ideea cu lumănarile e buna atăt timp căt ele sunt aprinse și nu sunt așezate pe vreo canistrâ sau recipient cu gaz. Și cu vinul sunt deacord, poate fi folositor cănd este sorbit. Personal, nu vă recomand mai mult de 2 sticle de căciulă, in niciun caz lui. Dar iată ca sfaturile nu se opresc aici.

Iti spun din propia experienta 3 chestii:1-trebuie sa fii sigura ca vrei sa faci pasul asta. 2-Concentreaza-te doar ca o faci cu iubitul tau si nu te mai gandi la durere . 3- faceti sa fie o atmosfera cat mai placuta iar voi doi sa va simntiti cat mai bine .Succes!

Făcand o analiză pe text constat că duduia cu sfaturile nu e chiar ochi de șoim. Păi tânara domniță a enunțat că este decisă deja să facă pasul, deci chestia 1 dispare. Pufff… Ce-ați făcut, bre? Păi nu v-am spus să vă limitați la două sticle? Uite, acum va trebui (conform duduii) să te gandești că barbatul cu care te vei copula în minutele următoare e iubitul tău, deși acesta din urmă zace plin de vomă in vestibul. Acum să te văd cum faceți voi atmosfera plăcută in condițiile date.
Ei bine, tănara domniță nu renunță.

am incercat desigur cu lubrifiant…si tot doare tare…..

Vine și raspunsul…

lubriafiantul ar trebui sa te ajute,banuiesc ca nu ai incercat asta pana acum..de asemenea preludiul,un sex oral facut de el tie ar fi iar util pentru tine.

Și eu sunt de părere că lubrifiantul ajută dacă este folosit corect. Lubrifiantul nu-l ajută pe iubitul tău. Degeaba i-l torni pe găt, tot beat va fi pană maine. Eventual vei evita senzația de gat uscat care altfel l-ar jena puțin. Dar să continuăm…

exista gel anestezic pt dezvirginare la sex-shopuri. ar fi o idee sa incerci

Dacă totuși nu găsești produsul acesta poți incerca o epidurală. Este mult mai sigură și s-ar putea ca ulterior să te mai intâlnești cu ea.
Mai urmează câteva sfaturi pe care probabil le veți comenta singuri. Ce desprindem cu toții de aici, și ma refer strict la barbați, este că noi nici macar cu gandul n-am gandit cât de complex este să fii femeie.
Eu am decis să ma doară și această scriere stâ zălog!