Te-am urmărit. Te-am căutat. Dintre toate, te-am ales pe tine. Erai frumoasă, atrăgătoare. Deși erai ușor prăfuită, știam că dedesubt voi găsi albul pur.
   Da, te-am căutat ceva timp. Te-am găsit relativ ușor. Erați mai multe lalolaltă dar eu te-am ales pe tine pentru imperfecțiunile formelor tale. În mintea mea asta denotă sănătate.
   Te-am luat cu mine, te-am ținut în brațe. Te-am adus acasă. Te-am privit. Erai frumoasă. Te-am curățat, am îndepărtat praful pentru a te vedea în toată splendoarea. M-am felicitat pentru alegerea făcută. Te-am atins. Erai foarte fină.
……………………………..
   Am trecut la treabă. Voiam să mă bucur de tine cât mai curând. Să te gust, să-ți simt aroma, gustul unic. Și am pornit. Încă de la început a fost greu. Erai dură, mă obligai să depun efort. Și am depus. Până mi-au dat lacrimile. Exact, sunt om în toată firea dar nu m-am putut stăpâni. Mi-au dat lacrimile. Câteva inițial. Apoi din ce în ce mai multe. Am sfârșit plângând. Îmi suflam nasul și-mi ștergeam lacrimile cu zeci de șervețele. Cu toate acestea nu mă puteam opri. Trebuia să termin. Să te termin.
   Cred că a durat 15-20 de minute maxim, timp în care m-ai stors de lacrimi. Ai descoperit sensibilitatea din mine despre care nu știe multă lume. Nici eu nu credeam că voi fi atât de vulnerabil.
   Dar a meritat. Te-am terminat, te-am făcut bucăți. Ți-am arătat că ți-am rezistat, că am luptat eroic și în final am câștigat. Acum te voi pune la păstrat. Te voi mai scoate atunci când îmi va fi poftă de tine. Ești la mâna mea.
   Mă uit la tine. Nimic nu mai indică faptul că ai fost frumoasă. Cea mai frumoasă legătură de hrean din Piața Obor.